Noe! Butterfly Prison- Roll Play Game

 

“...amint meg van írva: Nincsen igaz ember, egy sem..."

Noe! Butterfly Prison

VK  HK  NEWS
  KREDITS   PARTNERS

Név:Noe! Butterfly Prison
Admin: Ryn
Téma: RPG,Börtönjáték,YAOI
Indulás:2012.01.19
Létszám: 6
Figyelem! Az oldal csúnya beszédet, trágárságot, erőszakot,
nemi erőszakot,brutalitást, férfiak közötti szexuális kapcsolatot
(yaoi )tartalmaz! Amennyiben ez valakinek sértené a lelkivilágát,
 kérem nyomjon a jobb felső sarokban lévő X-re! Köszönöm!

 

 

 

 
Beléptetés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szavazás 1
Maradjon OUAT és NOE két külön oldal?
Maradjon OUAT és NOE két külön oldal?

Igen
Nem.
Nekem mind1
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Igénylés
Igénylés : Új hozzászólás
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Bejegyzés:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
Hibás kód. Próbáld újra!
 
  SúgóSúgó
[24-5] [4-1]

2012.07.15. 19:07
Ayame

×USER:

×Neve: Akio Hiruku

×Neme: fiú

×Kora: 18 éves

×Megjelenése: Éjjfekete félközép hosszú haja van, vékony alaktú kevés rajta az izom de jól néz ki.Régen elegánsan öltözött de amióta bebörtönözték már nem add annyira a kinézetére.

×Belső tulajdonságai: Csendes fiú volt mindig is, apja állítása szerint megölt valakit és ezt rá is bizonyították bár ő ártatlan. Fél a többiektől és tart a fogjoktól. Nagyon aranyos srác, mindekit megtud nevetetni ha meg akar. Imádja  anapfelkeltét és ha nem láthatja akkor képes hisztérikás rohamot kapni. Ha valaki megtapogatja fenekét akkor goromba tud lenni és próbálja elkergetni a támadóját de tipikus ugató kutya nem harap. A hangja szinte simogatnó.

×Előélete| Múltja: Kiskorában nagyon örűltek neki hogy megszületett, normális élete volt. Mindig is a lányokhoz vonzódott, mikor anyja egy szörnyű dolog következtében megölték rábizonyították bár ő akkor nem is volt otthon. Amint behozták a börtönben magába zárkózott és nem bújik ki a csigaháza biztonságos ajtaja mögül.

×Extra-Érdekesség: Pánik beteg, könnyen betud pánikolni és akkor csak ledermed, örökölte ezt a betegséget. Énekes volt, nagyon jó hangja van.

× Foglalkozása: Énekes volt.

×Amit szeret: A naplementét, ha nincs ott vele senki és ha békén hagyják.

× Amit nem szeret: A durva embereket, ezzel a durva szexet sem.


2012.04.06. 19:08
Sparks.

 

     

 

×USER: Sparks.

×Neve: Sevnilock Omeil.

×Neme: Férfi

×Kora: 28 év.

×Megjelenése: 177 cm magam, szikár férfi, göndör fekete hajjal és nagyon világos kék szemekkel melyekbe egy enyhe zöld is keveredik. A bőre szinte tejfehér, ajkai duzzadtak. Van egy fekete sólymot ábrázoló tetoválása ami lefedi az alhasát, a péniszét és a belső combjait. A tetoválás láthatólag kellemes de titkos emléket őriz.
Álltalában feketében jár, hosszú kabátban, öltönyben illetve zakóban, ugyan is úgy tartja egy férfinak ilyen ruhákban illik járnia. Az ingei azonban színesek; sötétlila, sötétkék, vagy fehér. Ezeken kívül kedveli a kötött, kék sálakat.

×Belső tulajdonságai: Kifinomult britt férfi egészséges arroganciával. Keveset alszik és eszik, csupán az életben maradásért csinálja mind kettőt. Viszont láncdohányos, életfeltétel számára a dohány.
Nagy igazságérzettel rendelkezik, ámbár kissé előítéletes, és nagyon makacs. Mindenről megvan a maga véleménye, és ezt nagyon nehéz megváltoztatni. Gyakran nem tud uralkodni azon, hogy ne üsse bele mindenbe az orrát, azonban egyáltalán nem erőszakos ember. Az ilyen indulatait könnyen vissza fogja, nehéz kihozni a sodrából.
Elég magának való, vele nem lehetne kimenni a parkba egy kicsit sétálni, mert unalmasnak tartaná, és gyűlöl unatkozni. Erősen aszexuális jellegeket mutat: sosem volt még egyetlen kapcsolata sem, ebből adandóan szűz. Az indok egyszerű: fölöslegesnek tartja a testi vágyakat, és az ostoba érzelmeket.

×Előélete| Múltja: Londonban született, Angliában, egyedüli gyermekként. Anyja születése után pár hónappal elhagyta a családot így az apja nevelte fel, aki nem mellékesen az ország legnagyobb bankja, a Bank of England vezérigazgatója.
Anyagi problémái sosem voltak, bár mindig is hidegen hagyta a pénz. 18 évesen elköltözött otthonról, később, 25 évesen felvették egy neves jogi egyetemre ahol ügyésznek tanult, de nem tudta befejezni az iskolát, mivel a sors közbe szólt...
Minden hétvégén haza látogatott az apjához mivel elég jó kapcsolatuk volt. Említettem, hogy keveset alszik, ha azonban még is megteszi, akkor az nagyon mély álom, egy bomba sem tudná felkelteni. Azon az éjszakán is épp ez volt a hiba.
Vasárnap reggel holtan találta az apját, a rendőrség azonban megállapította, hogy a halálos golyó Sevnilock revorveréből származik (amit biztonsági okokból tartott mindig magánál). A tárgyaláson több minden is kiderült, még pedig, hogy az apa gondolkodott azon, hogy kiveszi fiát a végrendeletből, a bíróság ezt jelölte meg lehetséges gyilkossági indoknak. Hiába vallotta magát ártatlannak, bizonyítékot nem tudott felmutatni, így jogtalanul került a börtönbe. 10 év letöltendőt kapott,  nem sok sikerrel kecsegtető szökését tervezi
.

×Extra-Érdekesség: Jobb kezes, 0-ás vércsoportú. Van egy ezüst zsebórája amihez nagyon ragaszkodik, természetesen ezt elkobozták tőle amikor bevonult (nehezen viseli). Szörnyen tud ragaszkodni egyes tárgyakhoz, ha emberekhez nem is.

× Foglalkozása: Jogi egyetemen tanult ügyésznek, nem tudta befejezni.

×Amit szeret: Az ötórai teát, a giccs tárgyakat amiket mások túldíszítettnek tartanak, a színházat, a bonyodalmat, és a bőrből készült apróságokat (bőrkarkötő, lovaglópálca stb)

×Amit nem szeret: A tojást, ha valaki vidám reggel, ha untatják, ha parancsolgatnak neki vagy kényszerítik valamire amit nem akar megtenni. 

 


2012.03.04. 19:23


Neve
: Ran
Neme: Fiúcska
Kora: 16év
Megjelenése: 
Belső tulajdonságok: Szelíd teremtés, aki mindenkinek csak jót akar. Naivása miatt gyakran kihasználták, mégis tud mosolyogni és bízni. Ő egy olyan személy, aki a sok rossz után is képes két lábra állni, még ha sok idő elteltével is, de újra feltápászkodik és próbál mosolyogni. Mivel nem akar senkinek sem útban lenni, ezért mindig megbújik a sarokban. Sőt, hiába van az iskola három utcával arrébb az iskolánál, ő mégis a hosszabb utat választja, hogy diáktársai szemében ne legyen egy irritáló pont, és hazafelé és érezzék jól magukat. Határtalan kedvessége mindenkit körülölel, még ha az illető utálja is Rant. Segítőkész és nagyon lelkes, mindig próbálja magából a legjobbat kihozni. Szokása sírni, ha boldog, és nem tudja feldolgozni azt, ami érte. Mindig és mindig azon van, hogy a körülötte élőknek a lehető legjobb legyen az élete, az sem érdekli, ha saját magának nyomoronc. Megtanulta azt, hogy minden rosszban megtalálja a jót, a legkisebb mozzanatot, ami szép. Már régóta ezt alkalmazza,  és eddig be is vált neki. Szerencsétlen dolgai miatt túlságosan is aranyos. Könnyen zavarba hozható, már egy szóval is. Szétszórt, gyakran elfelejt lényeges, lényegtelen dolgokat. Kapkodó, mindig későn indul el otthonról és fut a suliba, hogy beérjen. Ügyetlen, mert sokszor felborít valamit, vagy összetör tárgyakat. Szeretetre vágyik, de mivel azt nem kapott, így csak ábrándozik arról. 

Előélete | Múltja: Igen egyszerű, szegény családban nőtt fel valahol Mie egyik tartományában, Japánban. Összetartó kis család voltak a két testvérrel. Rannak volt még egy nővére. A kis család összeszedett annyi pénzt, hogy felköltözzenek a fővárosba, egy igen szegényes kis lakásba, ahol alig fértek el. Onnantól borult az egész. Ran ügyesen tanult, de az iskolatársai kiközösítették folyton. Apukája megcsalta az anyukáját és fordítva is igaz. Mindig veszekedések sorai zengett az egész lakásban. Végül nővére megbetegedett, és nem lehetett rajta segíteni; meghalt. Ran nehezen dolgozta fel, ezért vált szótlanná sokáig. Apja és anyja különváltak. Apjánál maradt mert az anyja nem tudta volna eltartani. Az apjával rendes kapcsolat alakult ki, és nagyon jóba lettek. 
Az egyik iskolai napon összetört egy értékes vázát, ezért büntetésből az egész jobb szárnyat fel kellett mosnia. Szóval elég későn indult haza. A felsőbb évesek viszont éppen bandáztak, és kiszemelték Rant, aki elfutott tőlük. Az egyik sikátorba kanyarodott be, mikor nekiment valakinek, akinek talán nem kellett volna... 


Extra-Érdekesség: Csikis. Kissé értetlen olykor, és könnyen jó kedve lehet deríteni. Igen félős gyerek, és gyenge fizikailag. A köldökében van egy lógós piercing, ami nagyon szép, kicsi kövek vannak benne.
Foglalkozása: Tanuló

Amit szeret: A könyveket. Ha odabújhat valamihez. A finom anyagokat, amik bőrét simítják. Mindenért odavan, ami szép és aranyos. Az állatokat nagyon szereti.
Amit nem szeret: Ha nincs levegő egy adott helyen, szóval szereti, ha nyitva van az ablak. Az erőszakot, durvaságot, és ha szomorúak körülötte.

 

2012.03.04. 17:59

Kattints a képre a teljes mérethez!

×USER:Colorkocka

×Neve:Musuke Saki

×Neme:Férfi

×Kora:20 év

×Megjelenése:Gyönyörű,tiszta és ápolt bőre hófehér,melyen tökéletesen kipirulhatnak az erotikuskorbácsütések.Szemei világosbarnák,amit hosszú,seprűs szempilla keretez.Ajkai teljt rózsaszínűek,fogai fehérítetten rendeződnek tökéletes pontosággal egymás mellett.Formás arcán gyönyörűen áll a mosoly,de vadítóbb amikor dühös.Gesztenye barna hajára szörnyen ügyel,nem bírja elviselni a döredezetséget,csak akkor nyugodt ha selymes haja pontosan be van állítva.Közepes tesmagasságú,teste karcsú és nem túl izmos.Lábai között teljesen szörtelen,magán nem bírja elviselni.Kezei olyanok akár egy lányé.Ujjai karcsúak,körmei nagyok és mindig szépek.

×Belső tulajdonságai:Nagyon változó.Néha ártatlan báránykaként viselkedik,és szűzikeként pironkodik,hogy utána kéjes döggé változhasson.Van amikor csak duzzog és hisztizik,mint egy gyerek és úgy tesz mintha nem értene semmit,de ő belül egy nagyon komoly és furfangos ember.Tipikus host,de nem akármilyen!Elsőosztályú kurva,akiért nem egy szív dobog hiábavalóan.Nem igazán érez megbánást és ritka az ha megsajnál valakit.Saját magát jobban félti bárkinél és bárminél.A lehető legjobbra törekszik,szereti elnyomni a gyengéket és felvágni mások előtt.

×Előélete| Múltja:Musuke gazdag családból származott,szülei fotósok voltak és mindent megadtak elkényeztetett kölyküknek,egészen addig,míg a el nem keztek szerencsejátékozni és kölcsönöket felvenni.A fiú 15 évesen mondelnek állt és nagyon szépen ívelt fel a karrierje.A két szülő öngyilkos lett és hatalmas addóságot hagytak a gyerekükre.A ház eluszott,nem volt több szolárium,fürdőzés,elit hotelok,bulik és nem volt többé munka sem.A fiú ismeretlen nagybáttyához került,akiről hamar kiderült,hogy piszkos üzletekben utazik,rávette Musukét,hogy pár éjszakára álljon el hostnak.4 este után,amit nőkkel töltött egészen megtetszett ez a dolog az akkor  már 17 éves srácnak és amikor felkínálták neki a lehetőséget,hogy rengetek pénzért adja oda egy férfinek segge szüzességét elvállatla,nem tudva,hogy a kijelölt házban 5 ember fogja megerőszakolni.Ilyen helyzetekben az ember vagy teljesen elsüllyed a nyomorában és szégyenében,vagy talpra áll és még keményebben folytatja,ahogy azt Musu iscsinálta.Elsajátította a csábítás csínját-bínját és elit kurva lett belőle,olyan akinek nincs szükséges stricire és azzal feküdhet le akivel akar,igen jó pénzekért.Egyetlen egy dolghoz tartja csak magát:egy emberrel csak egyszer kefél.

× Extra-Érdekesség: Imádja a drága köveket,ékszereket és a kristályokat.Az díszített mübrokikért egyszerűen odavan.Kivállóan sztriptízel,sminkel és ügyes fodrász.Nagyon érzékenyek a mellbimbói.

× Foglalkozása: Kurva

× Amit szeret: A dísze,köves,csillogó,szőrös cuccokat.A napsütést és a csillagos éjszakát.A durva szexet,de csak a jó pasiknak hagyja,hogy megszadizzák.Imádja a piercingeket,magának is szeretne egyet,de fél elrondítani tökéletes bőrét.

× Amit nem szeret: Ha bezárják,vagy huzamosabb ideig egy helyen kell lennie,ezért is lakik hotelekben.Nem bírja ha belerondítanak a hajába,csak profi fodrászoknak engedi,hogy megnyírják.


2012.03.02. 21:13

Tags: Anime, Fanart, Pixiv, Togainu No Chi, Gunji

 

×Neve: Lucian Troskey ( Lulu, Trosk)

×Neme: férfi

×Kora: 29 év

×Megjelenése: .

×Belső tulajdonságai: .

×Előélete| Múltja: .

×Extra-Érdekesség: Őrült** enyhén autista jelleget mutat** Gyűjtő, méghozzá a szeretőit gyűjti. Rettentően perverz, csak a szex körül forog a világ számára.**szereti megjelölni az álldozatait** **a markából élve nem kerülhet ki senki. A megunt szeretőit egyszerűen megöli**

× Foglalkozása: bűnöző, normál állása könyvelő lenne  

×Amit szeret: A fiatal, mutatós fiúkat.Irányítani rettentően szeret, és nem is tűri ha valaki akarata ellen fellázad.Szereti a vér látványát. Szex és durva szex. Erotika. Szereti a táncot, legalábbis nézni.Odavan mindenért ami erotikát tartalmaz. Szeret új dolgokat kipróbálni.Odavan a hárem gondolatáért is, továbbá nagyon szeret édes hármasban együtt lenni áldozataival.Szereti a szerepjátékokat, továbbá imádja becézgetni, megalázni, édesgetni, verni a szeretőit.

× Amit nem szeret: Az ellentmondást,vagy ha valaki szökni próbál előle.Útál minden olyan színű kaját/piát ami barna vagy sárga, mert azok a kakira és a pisire emlékeztetik, ezért előszeretettel használ ételszínezőt az ételekben.Útálja ha egy ajtó vagy ablak nyitva marad, vagy csak nincs teljesen becsukva. Olyankor elkapja a szorongás.Kiakad ha valami eltörik, tönkremegy, ( nem az ő hibájából) de nem is kicsit, hisz ilyenkor üvölt és örjöng.


2012.03.01. 19:09

 

×USER: mirarin

×Neve: Ezra Julian Green

×Neme:pasi

×Kora: 18

×Megjelenése: Gyönyörű világos, méregzöld szeme van, ami nagyon különleges mivel kívül egy vékony sávba világoszöld belől pedig egy kicsit sötétebb. Közepes magasságú körülbelül 170 centiméter és ehhez illő súlya is van. Van egy csuklószorítója, amit soha nem vesz le, fekete és két fehér csík van rajta. Van egy apró ezüst fülbevalója is, ami hamarabb hasonlít egy anyajegyre, mint ékszerre. Könyökig feltűrt inget hord mindig és egy lógósabbra vett fekete nyakkendőt, illetve egy fekete farmert, meg egy fehér kék sportcipőt. Elég szépen kidolgozott felső teste van, de ennek az ára az volt, hogy jó párszor megsérült, így a hátán és a karján is van pár megmaradt heg.

×Belső tulajdonságai: Erőszakos, nagyszájú, sose hagyja magát, mindig védelmezően lép fel a gyengék mellett. Senkivel se viselkedik barátságosan, mindenkit kritizál és beszól, de ez egy védelmi mechanizmus nála. Folyton morog, olyan nincs, hogy mosolyogni lássa őt valaki. Ha elkezd valamit, akkor bármi áron befejezi azt, ezért is jó a sportokba. Sose ad fel semmit, mindenért megküzd. Nagyon kitartó. De ha egyszer valakit megkedvel, képes a testvéreként szeretni őt és bármi áron kiáll mellette.

×Előélete| Múltja: Egy nagyon átlagos családba született legfiatalabb testvérként, mindig őt nyúzták a bátyjai, de Ezrát ez nem zavarta, nagyon szerette a családját, de igen sokáig nem jutott rá, hogy miben is tehetséges. Hiszen a családjába mindenki valamiben jó volt. Anyja színésznő volt, apja egy mezei virágkötő, az egyik bátyja a tanulásban jeleskedik, míg a másik a művészetekben. De Ezra úgy tűnt kimaradt a tehetségosztogatásból, azonban egy napon, miközben a naplementét figyelte hozzádobtak egy kosárlabdát teljesen véletlenül és kihívták egy meccsre, mert kicsit összebalhézott a sráccal, aki nekidobta a labdát. Bár Ezra nem ismerte se a játékot, se a szabályokat egy gyors magyarázás után, durván lealázta a srácot és ekkor derült ki, hogy miben is tehetséges. Felfedezés után csak erre koncentrált, iskolában, iskola előtt, iskola után, hogy tökéletesítse magát minden sportágban, vagyis a többségben. Minden nap addig edzett, amíg annyira kimerült, hogy mozdulni nem tudott. Akkor a testvére cipelték őt haza. Nagyon boldog élete volt, de aztán egy esős napon, minden megváltozott. Egyszerűen csak hazafele tartott, de sose érte el a házukat, mivel egy őrült fickó elrabolta.

×Extra-Érdekesség: fél a mennydörgés hangjától

× Foglalkozása: tanuló, sportoló

×Amit szeret: mindenféle sportot, legyen az labda sport vagy küzdő sport.

× Amit nem szeret: a nevét, ezért csak a vezetéknevén mutatkozik be. 


Válasz:

ELFOGADVA, ELKÉSZÜLT


2012.02.26. 09:23

Kattints a képre a teljes mérethez!

× USER:Colorkocka

× Neve:Nincs neve

× Neme:Nincs meghatározott neme,de emberi alakban álltalában férfiként mutatkozik.

x Faja: Fa isten

× Kora: Egyidős a növények létrejöttével
 

× Megjelenése:Fa formájában egy nagy,vastagtörzsű,zöld,sejmes levelű,gyönyörű virágokkal ellátott növény.Szétágazó ággai közené két vastagabb ,erős,ezüstszínű ág van,mélyen elrejtve,mely megmutatkozik emberi formájában is.Emberi alakban lehet férfi és nő,de jobban szeret férfiként mozogni.Hosszú,dús,bozontos,szalmaszőke haja van,mely között megbújik egy-egy levél és virág.Két fehér,szőrös füle szinte mindig mozognak vagy hullámoznak.Szép hegyes arán macskás,zöld,szemek ülnek.Fekete tetoválás szerű gyökerek húzódnak végig a testén.Karja és lába teljesen fekete,körmei erősek és élesek.Testén itt ot különös virágok nőhetnek ki.Izmos és erős estfelépítésű,de nem tud verekedni.

× Belső tulajdonságai: Ártatlan,kíváncsi,játékos.Olyan mint egy gyerek.Emiatt sokszor sodorta magát bajba.Könnyen megbántódik,de apró dolgokkal is fel lehet vidítani.Nehezen bízik meg bárkiben is,de ha látja,hogy nem akarják bántani,olyan közvetlenül viselkedik bárkivel,mintha évek óta ismerné.Boldog,ha mosolyt tud csalni mások arcára,mert azt már megtanulta,hogy a mosolygás jó dolog.Az évszakokkal változik a kedve.Télen nem tud mosolyogni,tavasszal sokat sír,nyáron szinte mindig mosolyog,ősszel állandóan álmos és bambulós.

× Előélete| Múltja:Ahogy megszülettek az első növények,megszületett ő is a világ legelső fájaként.Eldugott,hegységekkel és mágiával körülvett vidéken élt,emberekkel szinte sose találkozott.Igaz alkalmanként a Föld Anya ellenségei megpróbálták kivágni,hogy öngyilkos merénylettel elpusztítsák a világot,de az állatok,bokrok,virágok segítségére siettek.Ha meghal a Fa Isten nem nő ki több fa és amint pár száz éven belül elpusztulnak az eddigi fák,elpusztulnak az élőlények is.A hiedelmek szerint úgy lehet megölni,hogy levágják a szent agancsokat,amik fa állapotában is megtalálhatók rajta és emberi alakjában is.Mégis,hogy történhetett az,hogy ez az Isten az emberek világában csatangol?Saját akartával döntött úgy,hogy elhagyja biztonságot jelentő otthonát.Az emberek olyan katasztrófát okoztak maguknak ami megpecsételheti a saját sorsukat.Egyre újabb és erősebb bombákat hoznak létre és gyakorlásképpen ki is próbálják.Így történt ez akkor is amikor elpusztították a Fa Isten élőhelyét.Repülős katonák haladtak át a völgyön és szórakozásképpen ledobtak egy bombát,nem is tudva,micsoda szörnyűséget tettek.Minden növény és élőlény feláldozta az életét,hogy a szent fa nem pusztuljon el.A virágzó,gyönyörű hely szétégett,árnyéka se volt már régi önmagának.Évekkel később változott át Istenünk emberé,gyenge,remegő lábaival beleugrott a folyóba és hagyta magát sodorni az emberek világába.Egy kis Japán falunál kötött ki,meztelenül,tudatlanul.A helybéliek nem tudták milyen szerzet,de természetfeletti külseje miatt tisztelték és segítettek neki.Évszázadokon át élt,titokban az apró faluban.Eközben a világ fejlődött,olyan dolgok jelentek meg amiket csak nehezen bírt megszokni,gyengén beszélte az emberi nyelvet és nem tudott alkalmazkodni.A démonok rájöttek,hogy hol van és megtámadták,elpusztították a virágzó falut,de egy Istennel már nem bírtak el.Újra otthontalanul,elindult feltérképezni a világot.A mai korban viszont nem sokan tolerálták a kinézetét,legtöbb ember aki meglátta sikitva rohant el.A nagyvárosok pedig nem egy tudatlan istennek valók,mégis ilyen helyre keveredett.Bújkál és menekül az emberek elől.A szörnyű levegő miatt erdőket teremtett a betonos utcákon (az emberek nem kis meglepetésére),de a pusztító faj mindent kiirtott.Egyedül a gyermekekkel tud meglenni.Az ártatlan fiatalság hasonlít rá a legjobban.Egy nagy parkban él,ahol észrevétlenül látszik az apróságokkal,persze nem bánt senkit,ezért terjedt el a parkról,hogy tündérek lakta.Egyre többen és többen járnak új otthonába,hogy lefényképezhessenek egy természetfölötti lényt.

× Extra-Érdekesség: Csak húst eszik és néha virágokat;gyönyörűen fütyül;nehezen beszél,inkább cak szavakat mond;

× Foglalkozása: Azt sem tudja mi az a munka

× Amit szeret: Imádja a fényt és a vizet;az ember gyerekeket;ha mások mosolyognak;a kedves embereket;a színes virágokat;a nyugodt zenét;mégha nem is mindig érti mit mondanak mások szereti ha beszélnek körülötte;madarak dalát;állatokat;a szeretetet és a törődést;ha simogatják vagy ölelgetik,gyönyörű fa formájában az emberek mindig ölelgetik a törzsét,mert azt hiszik ez szerencsét hoz;

× Amit nem szeret: nem szeret ruhát hordani;a hideget,havat,telet,jeget;a veszekedést;ha valaki szomorú;ha letörik az ágait vagy letépik a leveleit,ilyenkor mindig sír.


Válasz:

ELFOGADVA, ELKÉSZÜLT


2012.02.25. 18:26

 

×USER:mirarin

×Neve: Kevin Shade

×Neme: férfi

×Kora: ismeretlen

×Faja: lélek vadász

×Megjelenése: Barnás szürkés kabátot hord, amin szögecsek vannak és a kapucnia mindig leér az orráig így takarja az arcát. Alatta fekete inge van és fehér nyakkendője. Öve passzol a kabátjához és az ingéhez színben. Nadrágja világos krémszínű és elég sok zseb található rajta. Sötétszürke haja van és szeme is ugyanolyan színben pompázik. Elég sokszor mutatkozik emberek előtt, de ők nem látják a hatalmas kaszáját, ami a hátához van erősítve. Eléggé magas körülbelül 183 centi és vékonyka testalkatúnak látszik pedig az izmai nagyon is jól ki vannak dolgozva, de ezt ügyesen elrejti a ruhái mögé, hiszen így is már úgy néz ki, mint egy modell, ha nem a szokásos ruháiba van.

×Belső tulajdonságai: Nagyon ravasz személyisége van, hiszen mindig eléri a célját. Az emberek lelkét, mondjuk, ő nem a teljes lelket veszi el, hanem csak a boldogságot és jót mert az a finomabb fele az embereknek. Szinte bármilyen személyiséget el tud játszani amivel, elérheti, amit akar. Ha kell, akkor depressziót öngyilkos jelölt vagy épp szenvedélyes szerető. Kinek mi kell, de igen a szerető áll közelebb hozzá, mivel imád dugni, és játszani mások érzéseivel, mivel sose volt szerelmes. Amúgy egy érzéketlen, szemét, durva, erőszakos alak, aki csak a vadászásnak él.

×Előélete| Múltja: Teljesen normális embernek született. Boldog családjával élt együtt, két testvérével és a szüleivel. Azonban a jó család egyre inkább megromlott. Anyja félre lépett nem is egyszer, ezért apja részeges lett, folyamatosan ivott. És nem sokkal később bekövetkezett az a fordulat, ami teljesen kiakasztotta Kevint, az eddigi jó fiút. Anyja elköltözött és mindhármukat ott hagyta apjának. Kevin mindent megtett, hogy az apjának jó hangulata legyen, mert ha nincs mindig verte a testvéreit és mivel ő volt a legidősebb neki kellett gondoskodnia az öccseiről. De egy napon az apja annyira kiakadt, amiért véletlen leejtette Kevin a piát, hogy a testvéreit a legidősebb testvér szeme előtt fojtotta meg, utána pedig megerőszakolta Kevint. Ez akkora sokk volt számára, hogy magába zuhant és összetört. Fohászkodott ő maga se tudja, kihez vagy mihez, hogy ölje meg az apját cserébe ő bármit megad. A kérése meghallgatóra talált, méghozzá egy nagyhatalmú démonéra, aki örömmel teljesítette Kevin kérését, cserébe viszont lélekvadásszá tette. Azóta Kevin annak él, hogy tönkre tegye az embereket és ezzel minél több rossz embert szabadítson a világra a démon kedvéért, mivel így a rosszak lelkét ő kapja meg. Ezért dolgozik egy host clubba, mivel oda járnak a mocskos nők és férfiak, akiket ő a mély sötétségbe csábít.

×Extra-Érdekesség: Csak azok látják a kaszáját, akiket megjelölt áldozatának. Az áldozatok többsége ezzel kap egy tetováláshoz hasonlító jelet.

× Foglalkozása: egy host club legkedveltebb dolgozója

×Amit szeret: finom lelkeket, vadászni, játszadozni, erőszakot, szexet

× Amit nem szeret: nyávogós/hisztis embereket, modern zenét


Válasz:

Elkészült ^^


2012.02.22. 20:06

Neve: Kyo [Művésznév]
Kora: 30év
Neme: Férfi


Megjelenése: Szerencsétlent elég kis magassággal áldották meg, amit kifejezetten rühell, és ölni tudna, ha egy-egy mondatban megfogalmazzák, vagy csak a Törpe és annak egyéb szinonimáival illetik 160centiméteres testmagasságát. Testtömege se éri el a 45kilogrammot, mivel csak 43kg, ezért könnyű csak úgy felkapni nagy hirtelenségből, bár azt se szereti, és jól megcsapkodja a merénylőjét. Teste egyébként enyhén izmos, hasa kidolgozott, bár nem annyira, mint az amerikai szörfdeszkás álom pasiknak, szóval csak mértékkel. Bőre nem épp hibátlan, hiszen eléggé sok tetoválással büszkélkedhet, az egész testén. Arca kicsit széles, szemei kisebb vágásúak, mivel japán származású, és ez meglátszik arcán. Barna szemei vannak, amik a koncert hevében őrülten csillognak.  Piercingekkel bővelkedik, bár abból jóval kevesebb van, mint tetoválásaiból, ami testének negyedét elfoglalja. Szőke haja félhosszú, általában rendezetlenül áll. Méretei ellenére mindig három, vagy kettő számnál nagyobb ruhát ölt magára, szóval, mint a gettóban a fekete bőrűek, az jellemzi öltözködési stílusát. Persze a boxere ez nem vonatkozik, nem szokása leesőket venni. Szereti a kiegészítőket, de abból is mértékkel. Arca többnyire mogorva, vagy unott. Viszont többször is mosolyog, és olyankor aranyossá válik.

Belső tulajdonságok: Mogorva, undok egy pöcs, főleg a barátaival. Voltaképpen ő egy nyugodt személy, aki csak morog mindenféle, de nem árt senkinek. A színpad, na, az más helyzet mindig. Ott kiadja magából a feszültségeket. A koncerteken meghal, de fel is támad.  Az az érzés, ami benne kering akkor, senki sem érti, de lehet, hogy nem is akarják megérteni. Ő egy művészlélek. S bár eléggé morcos, csak szépet alkot. Nagyon sokat dolgozik, mintha valami menedéket keresne ott. Hosszú évek alatt alakította ki a saját világát, amiben még most is él, aminek falait megerősítette, így taszít el mindenkit magától. Szeret hepciáskodni, mindamellett, hogy igazából ő egy nyugodt természet. Szeret lustálkodni, bár ritkán teszi, ahogy a friss levegőn való részvételt is csökkentette az elmúlt két évben. Szereti a szépet, tesz is a szépért, ihletet merít a szépből, művészetet kever a szép és mocsok fogalmából. Ő egy elvont figura, aki nem szívesen megy emberek közé, de a rajongók az élete, akikért mindent megtesz. Imádja azt, amit tesz, csodálattal tölti el saját művészete. Perverz, de az inkább koncertek közben jelenik meg, mikor a mikrofonjával izgatja magát, kéjesen vonaglik ott. Elzárkózik a külvilágtól, csak saját koncertjein nyíl meg. Sokat elmélkedik mindenfélén. Szeret szórakozni baráti körével, szeret inni, szeret kis mennyiségű drogot szívni. Hamar betud durcáskodni, és vannak aranyos dolgai, amit az ember megmosolyog. Bújós természetű, de csak sok noszogatás árán ölel meg valakit, vagy engedi, hogy megöleljék. Kis pukkancs néha. Képes irigykedésre, és önző módon szereti kisajátítani azt, ami az övé. De, ennek ellenére ő egy jó ember, aki – mégha nem is látszik – törődik mások érzéseivel. Mikor a színpadon van, ez látszik a legjobban, mert nem magának énekel, hanem teljes szívvel a közönségének. Egyszerű szavakkal képtelen kifejezni érzéseit, viszont, ha énekelheti, akkor máris minden könnyebb. A sértések tőle általában nem komolyan, de, ha valaki annak veszi, akkor szomorú lesz, habár nem kér bocsánatot, mert azt kinyögni egy évszázad, számára. Kedveskedő gesztusait sokan nem veszik észre, pedig a legapróbb mozdulataiban ott van. Ő egy furcsa ember, mégis annyian szeretik, annyian éneklik vele dalait, és ez neki maga a Boldogság, az az érzés, amiért él, amiért felkel mindennap.

Előélete | Múltja: Kyoto-ban született. Édesanya nélkül nőtt fel, mivel születésekor elhunyt. E miatt az élete már egy bizonyos pontig meg volt határozva. Anyai szeretet nélkül cseperedett fel. Apjától sokáig nem kapott semmiféle érzelmet, ezért csak az üresség lakozott kicsi lelkében. Az óvodában tapasztalta meg először a kedvességet, azt, hogy ő is valaki, hogy vele is törődnek. A közös játékok, amikbe belekellett rázódnia, hiszen addig csak egykén játszadozott egy kocsival, amit talált még, egészen véletlenül. Az iskolába járva új és új érzések érték, amiket néha nem tudott feldolgozni, avagy rendszerint vonult el az iskola udvarának legtávolabbi bokrába, hogy ott megbújva sírjon, még ha jó dolog is érte. Apjával a kapcsolata még mindig katasztrofális volt akkor, és hiába akart tenni érte, képtelennek bizonyult. Kyonak a szobájának ablakán való nézelődés maradt, mikor apukák a gyerekeikkel mentek bicajozni, vagy csak a szomszédban kosaraztak, fociztak. Az iskolában, az osztályban, Ő volt a kívülálló, az a bizonyos fura gyerek, akihez nem szóltak, csak ha nagyon kellett. Tanulmányi eredményei közepesre sikeredtek, hiába tanult folyton. Apukájától ki is kapott, aki inkább abban fáradozott, hogy valami szeretőt keressen magának. Lakásukban megfordult nem is egy nő, de hosszantartó ideig még sem maradt egy sem, hogy anyuka legyen. Pedig Kyo nagyon szeretett volna egyet, mert az iskolában már megfigyelte, mikor jött be egy-egy szülő, és annak egy-egy gyereke azt mondta ’ anyukám! Képzeld szereztem egy jó jegyet! ’. Ő ilyet nem élhetett át, pedig epekedett érte, de mennyire! Elvégezte az általánost, a gimnáziumot is. Akkoriban sok- sok zenét hallgatott, és ő maga is szeretett énekelni. Mivel anyagilag nem álltak jól, ezért esténként kimászott szobájának ablakán, és a várost járva, a legforgalmasabb tereket kereste meg, és énekelt, teljes szívéből. Eleinte nem volt keresete, de aztán mégis… Az emberek meghallgatták énekét, és mosolyogva dobtak pénzt kalapjába. Boldog volt, hiszen valamiért megdolgozott és elismerést is kapott, amit az apjától sosem kapna meg.  Az egyik utcán ismerkedett meg egy gitárossal, akivel összebarátkozott. Lett egy barátja. Annyi év után lett egy barátja, akihez a mai napig nagyon kötődik, akivel a mai napig viccelődik, és ha kell együtt alszik vele. A kis csapat hamar meglett és Kyonak immár négy barátja lett, amit megbecsül a mai napig is, és akikkel a mai napig egy zenekarban énekel. Apjával azóta is rossz a kapcsolata, alig beszélnek. Kyo nem tudta/ tudja, hogy édesapja bizony ott volt az első igazi fellépésén, sőt, onnantól kezdte mindegyiken ott volt ez idáig, egyet sem mulasztott el. Kyo Japán leghíresebb bandájának énekese, és keserves boldogság tölti ki szívét.

Extra – Érdekesség: Egy energiabomba, még ha interjú közben képes bealudni. Volt egy szerelmi csalódása, az után csak egyéjszakás kalandoknak él. Igazi neve Nishimura Tooru, amit nem szeret.

Foglalkozás: Énekes, Előadó.

Amit szeret: Ugróegereit, meg úgy minden állatot. A rajongóit, barátait. A meséket, animéket és mangákat. Az tetoválásait, ha sokat aludhat, és a finom kajákat.

Amit nem szeret: Embereket, akik az utcán jönnek belé, vagy bárhol is. A répát, és ha a magasságával jönnek. Cukorkát, mert attól hízik


Válasz:

ELKÉSZÜLT


2012.02.20. 19:26

 

×USER: Ziara

×Neve: Nicolas Durran

×Neme: Férfi

*Faja: Vámpír

×Kora: 67 év

×Megjelenése: Egész lénye sugárzik a sexualitástól. Magas, meg van vagy 190cm is. Testalkata karcsu, de szálkás izomzata minden egyes testrészén dominál. Mély, sötétzöld szeme egyfolytában a másikat fürkészi és teljesen olyan hatást nyújt, mint ha bele látna a fejedbe. Ez azért is hihető, mert szinte mindig már azelőtt reagál, hogy te „kigondoltad volna”.  Rövid szőke haja dús, selymes hatású. Arca tökéletes egy hiba sincs rajta, semmilyen heg, bőr egyenetlenség. Szája vékony vonású, még is vonzza a tekinteteket és a szájakat. Felső teste tökéletesen kidolgozott, ugyan csak hibátlan, egy karcolás sincs rajta. Bőre olyan selymes, puha mint folyton tejbe áztatná magát. Öltözéke kirívó, meghökkentő és ugyan csak szemet csalogató. Nyakában egy hosszú láncon egy kereszt lóg. Azt sosem veszi le. Már-már betegesen ragaszkodik hozzá. Csuklóján egy ezüstből kovácsolt karkötőt hord. Körmeit általában mindig feketére festi.

×Belső tulajdonságai: Barátságos, megnyerő mosolya alatt egy igazi önző, bunkó, törtető, szexista férfi lapul. Magabiztos, miért ne lenne az, jól néz kis és ezt jól tudja. Célra törő, önfejű, amit a fejébe vesz, véghezviszi. Neki senki sem mondhat nemet, semmilyen téren, legyen az üzleti vagy magánéleti. Segítő kész abban az esetben, ha látja benne a hasznot maga számára.

×Előélete| Múltja: Egy Európai kis országban született még emberként! Az a város vagy inkább falu ahol laktak nagyon szegény rész volt. Már gyerekként eldöntötte, hogy ő nem fog egy rothadó sártengerben megdögleni. Már 10évesen bejárt a nagyobb városokba és ott elvállalt kisebb feladatokat a helyi gengsztereknek. Szép lassan emelkedett a ranglétrán. Mikor már elég sok ismeretséget összeszedett elhagyta szülő faluját, de az országot is. Letelepedett egy hatalmas városba és szép lassan kezdte kiépíteni a területét. Ugyan megvolt a kellő tapasztalata és magabiztossága még is sok háborút kellett lerendeznie. Az egyik alkalommal, egy vámpírral szűrte össze a levet és kettőt pislogva a férfi eltűnt ő meg hipp-hopp halhatatlan lett. Ezt adománynak vélte betudni és ki is használta a vele járó előnyöket. A piacon lévő vetélytársakat mind befenyítette és szép lassan 45éves korára már az egész város az ő kezébe került.

×Extra-Érdekesség: Pedofil, nem is kicsit.

× Foglalkozása:

×Amit szeret: Vér, sex, vér. Másokat kínozni, legjobban-sexben szeret. A drága szivarokat.

× Amit nem szeret: A könyörögnek neki, ha ki akarnak baszni vele. Ha valaki újoncként nem hallgat a Mende mondákra amik róla szólnak és ekként is viselkedik.


2012.02.20. 17:24

Mindenki elfogadva-> ELKÉSZÜLTEK A KÉRT KARIK


2012.02.19. 20:20
Sen

Neve :Aoshi (Shuya) 
Neme: Férfi
Kora: 19év
Megjelenése: Nem igen magasa, de annál szebb. Hatalmas zöldes szemeivel leveszi az embert a lábáról. Vékony teste van, viszont izmos, bár abból sincs sok rajta. Kerek fenék, formás comb... végülis a munkájához ez kellett, hogy jól nézzen ki. Vöröses haja gyakran kócos, és eléggé sokszor van kialvatlan zombi feje. Szép bőre, csábos ajkai finoman, nem csak hívogatóak. Elegáns ruhákban jelenik meg, ami nála egy rövidnadrág, és egy hiányos pólóban merül ki, nameg a latexcsizma, ami a combja közepéig ér, tapad puha bőrére. 
belső tulajdonságok: Ravasz. Pontosan tudja, hogy hogyan tudja elcsábítani partnereit. Ami a szívén a száján típus. Ő nem komoly, maximum elbambul, és úgy tűnik, hogy halálosan komoly fejet vág, de neeeeem. Okos, de jobban szereti, ha nem kell gondolkodnia, mert az megerőltető számára, legalábbis ezt mondja. Vannak hisztérikus kirohanásai, de ez tart öt percig, utána napokig duzzog, meg persze próbál másoknak keresztbe tenni. Lételeme a gonoszkodás, és a csábítgatás, majd kikosarazás. Tud kifinomult, érzéki, de durva is lenni. Hangulatfüggő, bár kétség sem fér hozzá, hogy mennyire egy rossz akaró dög. Persze persze van a kedvessége is, ami hát... mondjuk azt, hogy a maga arrogáns módján kedveskedik az embereknek. Segítőkész, ha nem épp alszik, vagy fetreng, mert az imád. A hasát nagyon szereti, és nagyon sokat eszik, ami egy cseppet sem látszik meg rajta.Társaságkedvelő, és fél egy egyedülléttől, meg úgy attól, hogy magára marad. Ironikus természetű, és kivételesen jól tudja megsérteni a másikat. Imádja a szépet, a mocskot utálja. Idegesítő, na.
Élőélete | Múltja: Japánban született, Mie egyik szegényes tartományában. Bár kicsit sem japán származású. Jól tartották el a szülei, kétkezű munkát kellett vállalnia, az apjának segített be mindig. Mégis ilyen kis véznácska lett. Viszont szülei hamar kifogytak a pénzből, ezért eladták fent Tokyoban egy melegbár tulajdonosának, aki szívestörömest kamatoztatta a szép srácot. A férfi nem csak egy kurvákkal teli hely tulajdonosa, hanem a yakuzákkal is bőven ismerkedett. remek kiképzést kapott a gyilkolásra. Általában lefeküdt valakivel, utána ölte meg,  ha kapott rá parancsot. Viszont elkapták a legutolsónál és hát bekerült a börtönbe.

Extra-érdekesség: Imádja a hasát, a helyes pasikat, illetve azt, ha valakit gonoszkodásával az őrületbe kínozhat. Jham, és a fegyverekért odavan, meg ha szerelhet.

Foglalkozása: Prostituált és sorozatgyilkos volt.

Amit szeret: tetoválását hátán, ami egy Koi hal, egy eléggé nagy, és egyet jobb csuklóján, ami szintén egy Koi hal.

Amit nem szeret: Hát, sok van...


2012.02.18. 20:47

 

USER: Ziara

×Neve: Samuel (Sam) Larkson

×Neme: Férfi

×Kora: 20 év

×Megjelenése: Haja rövid szőke, de hátul van egy hosszabb lófarok rész. Arca kimondottan kedves megjelenést kölcsönöz neki, persze ha leszámítjuk a szemfedőt és a piercingeket. A szemfedőt nem divatból hordja, de tény hogy bejön neki ez a kalóz stílus. Szeme érzékeny mióta kis hijján megvakult egy szögbelövőtől, Füle és alsó ajka egy arany lánccal van össze kötve. Szeme szomorú, de mégis barátságot sugalló. Oldalán egy szépen kidolgozott sárkány tetoválás van.
Öltözködése eléggé vad, rockeres. A nyakán lévő „nyakörvet ő maga tervezte. Mindig egy fekete bőrkabátot hord, melynek piros bélése csak még jobban kihangsúlyozza különcségét. Kedvenc ruha darabja az a fekete szakad felső amit igen gyakran hord. Mindehhez egy koptatott farmert hord és egy katonai fekete csizmát melybe a nadrág szára bele van tűrve. De vad, távolságtartó stílusa azonnal elröppen, ha mosolyra húzódik szája. Akkor egész lénye sugárzik az ártatlanságtól, pedig koránt sem az, de még is ilyenkor egy egyszerű, aranyos kölyöknek tűnik.

×Belső tulajdonságai: Beszéde lágy, megfontolt és még is olykor bicskanyitogató stílusa elviselhetetlen. Nyugodt természetűnek mondható, egyszer szakad nála el a cérna és meg is lett belőle a baja. Nagyon intelligens lévén, hogy egy igen jó módú családból származik. Alkalmazkodó, próbálja kerülni a konfliktusokat, de kiáll igazáért, hitében. Semmilyen módon nem lehet eltántorítani álláspontjáról.

×Előélete| Múltja: Igen jó módú családból származik. Apja a LARKSON vállalat feje. (Orvosi műszerekkel foglalkozó cég.)
Édes anyja bölcsész karon végzett vállalati feleség. Már óvodába is a legjobb intézményben okították. Sikeresen és egyben kitűnően leérettségizett a neves Crystal Akadémia hallgatója ként. Egyetemi tanulmányait az elit Shadow-Draken kezdte el, de ez megszakad mikor börtönbe került. Azon nemes egyszerűséggel, hogy elit élték szándékos emberölésért.
Sam megölte édesapját mikor az már sokadjára támadt rá édesanyjára és brutálisan verte el és erőszakolta meg. Sam ezt 15éves kora óta tűrte, de végül nem volt hajlandó félre nézni ahogy édesanyját aki a legtöbbet foglalkozott vele bántsák.
A bíróság elítélte, pedig a vádnak bizonyítékai voltak id. Samuel Larkson ellen, hogy feleségét verte és a fia önvédelemből ölte meg apját. De mivel a férfi nagyhatalmú volt és a cég vezetősége eltusolta az ügyet és úgy hozta ki belőle az öreg Larksont, mint áldozat. Így tehát Sam most börtönbe került, pedig véleménye szerint megszabadította a világot egy szadista embertől.

×Extra-Érdekesség: ha van még valami amit meg akarsz osztani

× Foglalkozása: Egyetemi hallgató volt

×Amit szeret: A rock zenét, a sok piercinget, tetoválásokat, minden nemű irodalmi műveket.

× Amit nem szeret: A hímsominiszta férfiakat. Legjobban ezt nem szereti, de lelki állapotától si függ, hogy épp mit nem szeret.


2012.02.14. 00:36

Mindenki elfogadva-> ELKÉSZÜLTEK A KÉRT KARIK


 


2012.02.13. 23:36

Neve: Ewon (Keith) Darren
Neme: Férfi
Kora: 20év
Megjelenése: Átlagos magasságú, felettébb kísérteties megjelenésű srác. Szépsége megbabonáz, s rabságul ejt, ahogy belenézel szürkésen csillogó megmagyarázhatatlan vággyal átitatott szemeibe. Vékony, szinte már anorexiás beütése van, hiszen folyton meghánytatja magát, egyszerűen képtelen enni. Bőre puha, hófehér, mint egy porcelánbaba. Az egész kisugárzása zavart, de mégis ridegség uralkodik rajta. Teste tele van nyomokkal, mik önpusztítás és nemi vágy céljából kerültek oda, ahova. Csontjai betegesen kirajzolódnak vékony bőre alatt, szinte össze lehetne törni, annyira összezúzhatónak tűnik, de nem az... ha nem épp abban az állapotban van. A düh, a hirtelen harag miatt eléggé sok energiát kap, és ezáltal tud olyan erőset ütni. Félhosszú szurokfekete hajkoronája inkább kócos, mint szépen kifésült. Illetve hátul, egy-egy tincs leér a derekáig, szóval eléggé rendezetlenül van levágva, mert ő vágta magának, tépte ki, szinte. Kerek, lányosan sima fenekéhez már nyúltak páran, mégis olyan kis szűzies. Szép combjait nagyon sokan dicsérik. Finom puha ajkai marcangolni valóak. Orra helyes kissé, te pont tökéletes. Hosszú csontos ujjai, szintén hosszú körmeit fekete anyaggal  borította be, ami egész életére megfogta a bőrét, nem tudja lemosni, bár az orvosok szerint ez valami betegség lehet. Jobb kezén, a középső ujján van egy karomgyűrű, amit sosem vesz le. Több is van neki, de azt az egyet nem szokása levenni. Bal füle tele van lőve piercingekkel, bár csak mértékkel, mégis mindenféle alakzat van abban a fülben. A tarkójánál van egy virág alakú hegtetoválás. Öltözködésében ugye a fekete dominál leginkább. Nem vesz fel semmiféle vidám színt, csakis a feketét, vagy szürkét, esetleg fehéret, vagy nagyon esetleg vérvöröst! Acélbetétes emelt talpúja tele van csatokkal szegecsekkel. Szakadt gatyáját csak az öv tartja; ülepes nadrág. Felsőnek egy fekete rövid-ujjú pólót vesz, rá egy fekete nagy meleg pulcsit, és legfelülre pedig egy kabátot, ami a térdéig ér le, kapucniján fehér szőrmével. Van nála egy fekete válltáska, amin különböző szimbólumok vannak. 
Belső tulajdonsága: Nagyon, de nagyon egy furcsa illető. Nem ép elméjű, agya teljesen elborult. Érdekes észjárása miatt megfoghatatlan. Nem e világi, avval a kísértetiesen érzéki hangjával. Borzasztóan pofátlan, arrogáns, nárcissztikus, szarkasztikus kis hülye. Mindenkit lenéz, magát felsőbbrendűnek gondolván nem tűri, ha bárki is felemelje vele szemben a hangját. Őrült, pszichopata viselkedése a mai napig kitart mellette. Nem tud szabadulni az elméjébe vésődött bajoktól, amik teljesen gyenge elmeállapotúvá tették szerencsétlen, s teljesen át lett formálva a személyisége. Néha beszélget magával, egy másik személlyel, mi benne lakozik, vagy csak egy képzeletbeli baráttal, akihez nagyon kötődik, és nagyon valóságosnak is találja, így rendesen kiakad, ha szembesítik avval, hogy az a személy nincs is. Nem mondhatni antiszociálisnak, ő nagyon szereti az embereket... megölni. Sok brutális gyilkosság okozója, ahol áldozatait megkínozza és megcsonkítja. zene füleinek a sok-sok kétségbeesett sikoly. Nem bírja a kedves embereket, nem bírja az emberek érintéseit. Undorodik mindenkitől, és mindenkit gyűlöl. Egocentrikus, és csakis kizárólag azt nézi, hogy neki mi jó, s ennek érdekében bárkit képes feláldozni. Szociopata egy régi trauma miatt. Meglehet, hogy nem tanúsít megbánást, vagy bármiféle érzelmet, mikor megöl valakit, de ott lappang benne valami, ami jó mélyre van elzárva, és van, hogy a felszínre törve saját testét képes szétmarcangolni. Ám, van egy dolog, ami furcsa benne. Általában indulatból öl, és csak napok múltán jön rá, hogy mit tett. Egy embert egyszer szeret, máskor gyűlöli és megöli. Teljesen kiszámíthatatlan, képtelen kezelni érzelmeit, a hirtelen jött rá zúdított információkat, ami érzelmekhez kapcsolódnak, és ilyenkor dührohamot kapva vért ont, s nem a sajátját. Majdhogynem mindig szorong; Nem bírja a bezártságot, de fél a nagy helyeken is; Nem tud az emberek között lenni, de, ha egyedül van, akkor rátör a pánikroham. Az indulatait képtelen kezelni, mint említettem, nagyon gyakran agresszív. Önmarcangolás jellemzi sokszor, az önpusztítást általában drogokkal kezdi és vágásokkal a testén fejezi be. Felizgul véres testének látványára. Viszont, máskor meg visszahúzódó, de akkor is pofázik, ha kell. A pofázás az egyetlen tulajdonság, ami talán megmaradt benne kiskora óta. Nagyon jó gondolkodású, ha éppen nem dühöng. Agyafúrt srác, mindig egy lépéssel a rendőrök előtt áll, és ezért sosem tudták elfogni, még.

Élete| Múltja: Borzalmas gyerekkora miatt vált ilyenné, amit most is. Apja egy olyan szekta tagja volt, ami kínozta az embereket és ölte, csupán vallási és bőrszíni eltérések miatt, de volt, hogy a bevándorlókat és a más nyelven beszélőket is megölték. Édesanyja  még akkor szeretett bele apjába, mikor még nem tudta, hogy hova is 'valódi'. A férfi rendszeresen bántotta a nőt, verte és verte, majd mikor megszületett Ewon, nem verte tovább, mivel fiút hordott ki. Ewon élete nem volt könnyű. Apja folyamatosan verte és kilenc éves korában erőszakolta meg először, amit Ewon sosem felejt el, a mai napig is benne él.Apja az anyát Ewon szeme láttára kínozta meg és ölte meg. Tizenhat éves korában szökött el. Eleinte megpróbált normálisan élni, nevelőszülőkkel, De nem tudott szabadulni semmitől, a múltjától,és mivel már akkor sem volt minden tiszta elméjében, teljesen megőrült. Onnantól kezdett el gyilkolni. Először a nevelőivel kezdte, majd szépen sorban sok-sok embert megölt. Mára mondhatni a toplista elején foglal helyet még egy-két emberrel, hiszen nagyon, de nagyon sok embert megölt, több ezret... az egyik legveszélyesebb bűnöző, de kétség sem fér hozzá, hogy a leggyengébb elme és lelki állapotú. 

Extra- Érdekesség: Köz- és önveszélyesnek ítélték meg. Az egyik legveszélyesebb bűnözőként tartják számon. Bármilyen egységet, vagy bármelyik legjobb embert állították rá, hogy kapják el, eddig senkinek sem sikerült. Nem szereti a Keith nevet


Foglalkozása: Festő volt, most tömeggyilkos.

Amit szeret: Saját testét vérbe borítva. Drogokat. Nyakláncát, amit mindig magánál tart. Piercingeket. Kiwis csokit. 
Amit nem szeret: Amit szeret, azt egyben nem is szereti. Nála nincs olyan, hogy mit szeret és mit nem, mert ez pillanatnyi elme- és lelki állapotától függ.

2012.02.13. 20:43

Kattints a képre a teljes mérethez!

×USER:Colorkocka

×Neve: Benjamin Brake

×Neme: férfi

×Kora: 20 éves

×Megjelenése: Veszélyes,bűnözős kinézet.A fene se mondaná meg róla,hogy nem maffia tag.Veszélyes hegyes arc,hegyes orr és vékony száj.Szemei olyannyira világosbarnák,hogy távolabról sárgának lehetne mondani.Leginkább egy kígyóra hasonlít.Haja szénfekete,elegánsra nyírt,de legtöbbször hátrazselézi.Izmos és sportos alkat,kifejezetten magas.Bőre fakó,de makulátlan.Leginkább elegáns ruhákat vesz fel,elválaszthatatlan a nyakkendőktől és a fekete napszemüvegektől.Rosszfiús imidzsét csak a tekója töri meg.Mivel suliban azal cikizték,hogy előbb lesz börtöntörtelék mint rendőr varratott magára egy sárga szivet a lapockájára.Ettől nem lett barátságosabb a külseje,de borzasztóan szereti a kis szivecskéjét.
Ami a legfurcsább benne az az foga.Egyik bevetéss során kiverték a az egyik alsó fogát és poénból egy iszonyat drága arany fogat rakatott a helyére.

×Belső tulajdonságai:Rá aztán nem lehet azt mondani,hogy komoly,nagyon ritka eset az ha nem poénkodik.A legveszélyesebb bevetéseken is jár a pofája.Ennek vannak előnyei és hátrányai.Nagy ismeretségei vannak és rengetek ellensége,de csak olyanok akiket börtönbe juttatott.Furmányos kölyök és semmit nem bíz a véletlenre.Nagy szerencsejátékos,de nem száll bele olyan partiba,amiben nem csal.Veszély helyzetben nem pánikol,hanem logikusan végiggpndolja a helyzetet és tisztafejjel dönt.Barátaiért és csapattársaiért nem egyszer kockáztatta már az életét,ezért sokan megbízhatónak tartják.Társaságban jó fej és igazi menőarc,de ha nem veszik sokan körül morcos és ingerült.Nem mondható kedvesnek,de kifejezetten szemétládának sem,segít azon aki saját megítélése szerint megérdemli és keresztbetesz annak akit nem talál szimpatikusnak.Jól kijön az elmeroggyantakkal és a dilis öregekkel,érdeli mások agybaja.Folyamatosan látogatja a diliházakat és keresi a legmegzakkantabb tömeggyilkosokat,leginkább azért,hogy megértse a bűnözők észjárását.Még sohasem volt szerelmes,az egyéjszakás kalandok híve.Biszexuális,de jobban vonzák a finom kis ukék.Romantikus viselkedésével bárkit levesz a lábáról.

×Előélete| Múltja: A város olyan részén nevelkedett,ahol bűnözén és fertő uralkodott.Annya egy kurva volt,aki Ben születése után 7 évvel meghalt.Apját nem ismerte,valószínűleg az egyik kuncsaft volt,vagy a nő stricije.Ilyen körülmények között nem csoda,ha durva nyelvezetű,agresszív kölyök lett belőle.Nem tisztelt se Istent,se embert.Két évig az utcán élt és álltként nevelkedett.10 éves koráig azt sem tudta mi az az iskola,analfabétaként került be egy nevelőintézetbe.Ott sem volt jobb sorsa mint az utcán.A hozzá hasonló gyerekek között nem várt rá túl fényes jövő.Nagy mázlija volt,hogy találkozott egy rendőr nővel akinek felkeltette a figyelmét és így sikerült kikeverednie a szarból.Hine a rendőrnő örökbefogadta,iskoláztatta és normális életkörülményeket biztosított neki.Haragos és erős akaratú nő volt,így sikerült kivernie Benből az utcai ,,bűnözz,ha élni akarsz" elveket.Okos kölyök révén hamar beletanult a normális életbe.Meglátta,hogy mi az a jó és mi a rossz.Rendőrnek tanult tovább,míg végül kommandós lett.Saját lakást szerzett és nagy haveri kört alakított ki.Még nem szakaszvezető,de nagyon úgy állnak a helyzetek,hogy magasabb beosztásra fog szert tenni.A jó ügy érdekében él,de mint tudjuk a vér nem válik vízzé...személyiségéből tükrözik a gettós szleng és,ha nem ismernénk simán rá lehetne aggatni a bűnözői címet.

×Extra-Érdekesség: Furcsa mély és gyönyörű hangja van,amivel könnyebben olvasztja meg a szíveket;alergiás a macskaszőrre

× Foglalkozása: kommandós

×Amit szeret: az elmebetegeket;a fűszere kaját,finom borokat;a jó társaságot;akciót és az adrenalinnal teli helyzeteket;a pirulós ukékat,vagy a nagyon-nagyszájú kölyköket és a nagymellű nőket;tengerpartot és a fürdőket,kifejezetten csak a drága helyeket;

× Amit nem szeret:a buta,tuskó embereket;a részegeket;ha nincs igaza;az egyedül létet;ha meg akarják dugni,ha veszélyben vannak a barátai


2012.02.13. 18:08

Mindenki elfogadva-> ELKÉSZÜLTEK A KÉRT KARIK


2012.02.12. 13:50

 

×USER: mirarin

×Neve: Yao Ming Shou

×Neme:férfi

×Kora: 19

×Megjelenése: Hosszú sötét barna haja van, amit mindig összefonva hord. Kínai stílusú ruhákat hord mindig, tehát a domináns szín a ruházatában a vörös, fekete és a fehér. Felsőjének az ujja az alkarjának a közepéig ér, onnan fehér anyag van a csuklójáig tekerve, hossza a térdéig leér és két oldalt fel van vágva. Alatta egy fehér nadrágot hord, annak a hossza változó van, hogy a bokájáig ér van, hogy csak a térdéig. Ha rövidebb, akkor itt is fehér anyag van a bokájáig tekerve. Ismertető jele a hátán lévő sárkány, amit szinte mindenki azonnal felismer. Ugyanilyen tetoválás van a gerincén végig. Mivel kínai származású nem olyan magas, sőt mondhatni eléggé alacsony és vékony, de iszonyú sok erő szorult belé.

×Belső tulajdonságai: A külsejéből nem látni, mivel eléggé ártatlannak tűnik, de nagyon szigorú és brutális főnök. Talán a legfiatalabb vezér a családjában. Többnyire higgadt és érzelemmentes, főleg ha üzletről van szó. De ha valaki borsot tőr az orra alá vagy elárulja, képes olyan elvetemült véres gyilkossá válni, amilyet még nem látott a föld. Egyetlen egy ember se élte túl azt, hogy látta a teljesen elszabadult kegyetlen felét, mert akkor tényleg olyan, mint egy sárkány mindent széttép. De szeret játszadozni másokkal és feszegetni a határokat.

×Előélete| Múltja: Egy nagyon befolyásos kínai maffia család egyetlen fiú gyermeke. Három nővére van, ő a legfiatalabb mégis ő kapta meg a vezetést apja halála után, mivel ő férfi. És mindenképpen egy férfit kellett az élre állítani. Yao már tizenhat évesen vezetni kezdte a maffiát, persze akkor még teljes titokban és úgy adta elő a dolgot, hogy a nagyapja irányít, amíg nincs új vezető. Mikor tizennyolc lett bemutatkozott az alattvalóinak, akik először kinevették és kigúnyolták. Erre ő csak elmosolyodott és parancsolta a nevetőknek, hogy támadjanak rá. A végeredménye a csatának annyi lett hogy Yaon egy vágás lett a nyakánál a többiek pedig egy hétig feküdtek kórházba. Yao tudta ki okozta a sérülést, azóta az a férfi a legjobb barátja, mert rajta kívül senki se tudott hozzáérni. Szereti az erős embereket és olyanokat is választ maga mellé. A világ elől nem titkolta el hogy kicsoda, így a média is ismeri őt tökéletesen. De a rendőrök nem tudják elkapni, mert semmi bizonyíték nincs ellene, ugyanis Yao nagyon ügyesen szokta intézni a dolgait mindig.

×Extra-Érdekesség:  Shoushin nevű harcművészet kitalálója és mestere, ezért trükkös és erős ütésekre rúgásokra képes. Nem érdemes lebecsülni.

× Foglalkozása: maffia vezér

×Amit szeret: tesztelni az őreit, erős embereket, zenét, esőt

× Amit nem szeret: ha lenézik/ ha gyerekként bánnak vele/gúnyolják a kora és mérete miatt


2012.02.12. 11:59

Kattints a képre a teljes mérethez!
×USER:Colorkocka

×Neve: Incarasu Zeima

×Neme: Férfi

×Kora: 28

×Megjelenése: Meg se kell szólalnia teste,acvonásai elárulják,hogy nem épp egy puhány,mamucikicsifia.Majd két méter magas,elképesztően izmos,de nem a konditermekben szerezte magára ezt a rengeteg tömény erőt,hanem kiképzések és harcok során.Testét rengeteg heg dísziti,melyeknek megvan a saját elképesztő,vagy gázos törénetük.Jobb kezéről hiányzik a kisujja és az egyik fülcimpájából is hiányzik egy kis darab,de ezektől eltekintve,nem szenvedett semmi súlyos sérülést a háborúkban.Gyönyörű kék szemei és szalmaszőke kócos fürtje vanak.Markáns férfias arcát csak a forradások csúfítják el,de minden szemszögből döglesztő pasinak nevezhetjük.

×Belső tulajdonságai: Megfontolt és kíméletlen,persze ez nem azt jelenti,hogy gonosz.Egyszerűen csak keménynek nevelte az élet.Tipikus mamlasznak tűnik,aki előbb lő aztán gondolkodik,pedig ez nagy tévedés.Egyszerűen csak nem akar gondolkodni és nagy terveket szövögetni.Nincs életcélja amin elinduljon ezért csak megy az árral.A haláltól nem fél,de nem is várja.Egyszerűen csak van.Nem válogat nő és férfiak között,akit kiszemel magának azt elcsábítja,néha nagyon is romantikus módszerekkel,utána megbassza és agyő.Szeretne komoly kapcsolatot,de életstílusa miatt tudja,hogy ez lehetetlen,ezért nem is köti le magát senki mellett.Tipikus egyéjszakás srác.

×Előélete| Múltja:16 éves korában csöppent bele a pakisztáni háborúkba.Anya japán katona volt,az apja pedig amerika százados,így egy fura kis románc alakult ki köztük és megszületett egy nem várt gyerem,Inca.Édesapja magával vitte Amerikába és ott nevelte.Inca már fiatal korában nagy darab teremtésnek bizonyult,így szerencsék sorozatával sikerült feljutnia egy hajóra amely Pakisztán homokos vidékére vitte.Ezt apja nem tudta,mivel nem akarta bevonni az ilyen életbe egy szem fiát,csak később értesült róla,hogy gyermeke több ezer kilóméterre harcol.Inca nem akart hazajönni.A véres küzdelmek egy katonát(főleg egy ilyen fiatalt)teljesen leszipojoz.A régi önfeledt,humoros,kedves személyiségének nyoma sem maradt mikor 20 éves korában visszatért Amerikába.Apja nem sokkal hazatérte előtt hunyt el rákban,de talán ez nem is olyan szörnyű,mert így nem láthatta,milyen sivárrá változott az annyira óvott fia.Inca továbbra is katonaként dolgozott,de egy merénylet során,nem engedelmeskedett egy parancsnak,miszerint nem mehet vissza a lángoló épületbe beszorult társaiért.A parancs megtagadása miatt elbocsátották,de ezzel Inca 9 életet mentett meg,olyanok életét akikkel együtt harolt.Sok pénzt szerzett,de annak a nagyja ráment arra,hogy Japánba költözhessen és minél hamarabb megkaphassa az álampolgárságot.Vett egy kisebb házat és úgy gondolta majd nyomzóként,vagy rendőrfőnökként fogja ellátni magát idegenbe,de hamar rá kellett döbbenie:az idegen helyen nem fogadják olyan szívesen,főleg,hogy élettörténetében ott szerepel az,hogy parancsszegés miatt kirúgták.Ettől kezdve biztonságiőrként dolgozott bárokban ( bankokba be sem engedték veszélyes külseje miatt).Később összeihaverkodott egy Kazushi nevű egyénnel,aki bevitte a maffiai életbe.Ezen az elég nagy fordulóponton választotta Inca a gengszter életet.Mivel komolyabban nem értett az ilyen dolgokhoz testőrnek állt be és mai napig a legelitebb bűnözők életét védi.

×Extra-Érdekesség: A híresztelésekkel ellentétben ebben az esetben a nagy test,nem kis farokkal párosul...igazán nincs miért szégyelnie adottságait.

× Foglalkozása: Testőr (exkatona)

×Amit szeret:Azt szereti,hogyha a prédája ellenekzik,vagy kéreti magát,egyszóval az a bizonyos ,,vadászat" kell neki.Imádja a kutyákat főleg a nagyobb testű mamlaszokat.

× Amit nem szeret:Nem bírja a nyálas,TÚL csöpögős egyéneket;ha bámulják

 


2012.02.11. 17:11

Kattints a képre a teljes mérethez!

×USER: ColorKocka

×Neve: Aizawa Eiji

×Neme: Férfi

×Kora: 24 év

×Megjelenése: Félhosszú,kissé hullámos barna haj,ami legtöbbször kócosan csücsül a fején.Markáns arcán egy apró
szépség pötty díszeleg a szája alatt.Ajkai teltek és puhák,bár van amikor idegességében rágni kezdi.Orra egyenes,szemei pedig hamuszürkék.Szinte mindig van rajta szemüveg,mert nélküle az orráig se látna el.Próbálkozott már a kontaktlencsével,de szörnyen irritálta így inkább megmaradt a jó öreg keretnél.Kreol bőre van,de mivel ritkán jár napra így inkább mondható sápadtnak.Magassága miatt (úgy: 180 cm) azt gondolnánk róla,hogy sportos,edzett
pasi,de nem igazán szokta megerőltetni magát.Szinte mindig ingben és öltönyben látni,ezért az első ami eszünkbe jut
róla,hogy egy komoly üzletember,közben pedig azért jár ebben a ruházatban,mert elnyúlt pólókon és gatyákon kívül
nincs semmi normális cucca.Az egész külseje sugalja azt a lenyűgöző elitséget,amivel nem egy rajongót szerzett már magának.

×Belső tulajdonságai: Csendes és komoly,ez hírlik róla,de senki sem ismeri igazán.Az erős és fegyelmezett külső mögött egy félénk,sőt beszari srác áll.Szeret névtelenül lenni és nem keresni a feltűnést.Rossz szokása,hogyha meglát valakit kielemzi és folyamatosan bámulja.Retteg mindenféle kapcsolattól.A homokosokat kifejezetten utálja.Nem szűz már,de mivel az első alkalma kifejezetten rosszul sikerült egy kurvával,többször nem is kefélt senkivel.Mások véleményével nem foglalkozik,mivel fiatalabb korában sokszor gúnyolták látása és hallása miatt.

×Előélete| Múltja: Normális családban nevelkedett.Apja egy jó hírű cégnél dolgozott programozóként (innen ered a későbbi munkája) ,anyja pedig háztartásbeli volt.Minden szépen is működött addig amíg édesanyja el nem kezdett bulikba járkálni.Aiza egyre jobban el lett hanyagolva,így szabadidejében a fiú a számítóképek világába menekült.Az anyja kurválkodott és rászokott a drogokra,a családi béke felbomlott.Keményen dolgozó édesapja inni kezdet és többször is elverte a feleségét.Az egész odaáig fajult,hogy egy éjjel,mikor a férfi dolgozni volt,Aizawa anyja a fürdőben felvágta a saját ereit.Szegény fiú talált rá és a sokktól,hosszú hónapokig nem bírt megszólalni.Apja nem tudta normálisan eltartani így a 14 éves fiú bekerült egy nevelőintézetbe.Gyenge látása és még gyengébb hallása miatt kiközösítették,így egyetlen szórakozása maradt:újra a számítógép.Egy kávézóban találkozott egy szakállas,rongyos idősödő férfival,akinek feltűnt,hogy mennyire elmélyülten nyomkodja a klaviatúrát.Pár napig csak figyelte,hogy a szemüveges kis srác folyamatosan a programozással kapcsolatos infókat olvasgatja a monitorról.Végül a férfi megszólította Aizawat és mutatott neki pár dolgot.Minden nap találkoztak a kávézóban,mivel a fiút fűtötte a tudásvágy és a rongyos koma igen nagy szakértelemmel rendelkezett.Addig fejlődött ez a kapcsolat míg haverok nem lettek.Szép kis páros:A szakadt csöves meg egy halláskárosult,pápaszemes kamasz.Aizawa olyan jó lett,hogy a legerősebb védőrendszerrel ellátott bankok gépét is fel tudta törni,úgy hogy nem bírták lenyomozni sem.De bármennyire is volt jó,néha hibázott így hamar elkapta a hatóság.Mivel kiskorú volt még nem csukták le őt,de a drága jó hajléktalan barátját lecsukták,a börtöni évek pedig fél év alatt kivégezték a férfit.Aizawa megint egyedül maradt.Ez az eset megtanította arra,hogy ne kontárkodjon bele olyan dolgokba amikből baja származhat,így csak néha-néha ha nagyon meg van szorulva akkor fordul illegális dolgokhoz.18 éves korában összekeresett annyi pénzt hogy ki tudjon bérelni,egy kis panellakást magának.Máshoz nem ért,így egy cég honlaptervezőjeként dolgozik és éli besavanyodott életét.

×Extra-Érdekesség: Retteg a rendőröktől és a katonáktól,képes több utcát megkerülni,csak hogy ne kelljen a rendőrörs
előtt elmennie minden egyes nap,mikor a munkába megy.

× Foglalkozása: Honlaptervező.Időként hamisító és hacker.

×Amit szeret: Erős kávét;rock zenét;minden féle,fajta állatot;a tisztességes,egyenes,humoros embereket.

× Amit nem szeret: A rendőröket és mindenféle hatósági személyeket;a buzikat és


[24-5] [4-1]

 
Társalgó
 
 

ONLINE

látogató van itt

 

 
Lélekszám
Indulás: 2007-08-16
 
Felhasználói EXTRA

Shiki Avatar

Vélemények

Feltöltések

Ötletek

Foglalózás

Kedvenc karakter ^^

Képtár

Extra- ez meg az :)


 

 

 
Szavazás 2
Új design milyen legyen?
Új design milyen legyen?

Az egyik karakter alapján készített (5 / 45%)
animés (2 / 18%)
mind1 (1 / 9%)
maradjon ez (3 / 27%)

Szavazatok száma: 11

Létrehozás időpontja:
2012-06-06 23:42:03

Szavazás lezárva:
2012-07-08 09:59:16


Lezárt szavazások
 

Figyelem! A honlapon fellelhető fanfiction tartalmú  játékok, valamint a karakterek, a játékosok tulajdonát képezik! Elvinni, felhasználni, megmásítani TILOS! Az oldalon fellelhető képek saját gyűjtésűek de nem állnak az oldal tulajdonában.
Minden jog fenntartva!

|Noe! Butterfly Prison | G-portal | Ryn | Tesó: once-upon-a-time.gportal| ˆ


LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!